Koruncuk Vakfı’nda Görev Değişimi

04.11.2020

Koruncuk Vakfı’nın genel müdürlüğü görevine, 1 Kasım 2020 itibarıyla Oya Aydınlık getirildi.

Önleyici, koruyucu ve iyileştirici hizmet modelleriyle, temel gereksinimleri ve eğitime erişimleri risk altındaki çocukların toplum içinde yer almaları maksadıyla çalışmalar gerçekleştiren Koruncuk Vakfı’nın yeni genel müdürü Oya Aydınlık oldu. Aydınlık, Genel Müdürlük bayrağını, görevi boyunca çok sayıda başarılı çalışmaya damgasını vuran Ayşe Güveniş’ten devraldı.

Koruncuk Vakfı’nı geleceğe taşıyan kurumsallaşma sürecinde, vakfın sahip olduğu kurum felsefesi ve kültürünü  devam ettirirken, yeniliklere ve değişime daima açık olduklarını belirten Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Figen Özbek, ”Bizim gibi, topluma fayda sağlayan sivil inisiyatiflerde çeviklik ve süreklilik büyük önem taşır. Zira, mücadelesi verilen konuların, değişen koşullara rağmen kararlılıkla savunulmasını gerekir. Çocuklarımızın hayallerine ulaşması için yürüttüğümüz çalışmaların sürekliliği ise ancak değişim ve dönüşümle mümkün. Vakfımızın sahip olduğu değerleri geleceğe taşıyacak ve sürdürülebilir hizmet anlayışımızın önemli bir göstergesi olan bu bayrak devrinde Oya Aydınlık’a Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu adına başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

ETİKETLER: