Gaziantep’te Eğitim Kalitesinin Arttırılması İçin İş Birliği

28.10.2020

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Türkiye Maarif Vakfı ile Sema İnsani ve Tıbbi Yardım Derneği arasında Cerablus Meslek Yüksekokulundaki eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Türkiye Maarif Vakfı ile Sema İnsani ve Tıbbi Yardım Derneği arasında Cerablus Meslek Yüksekokulundaki eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

GAÜN’den yapılan açıklamaya göre, Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütlerinden temizlenen Cerablus’ta, Gaziantep Üniversitesi bünyesinde kurulan meslek yüksekokulunun dört sağlık programına ilişkin eğitim ve öğretimin iyileştirilmesine yönelik iş birliği kararlaştırıldı. Bu kapsamda hazırlanan protokol GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün ile Sema İnsani ve Tıbbi Yardım Derneği Başkan Vekili Abdulhanan Ajouja ile diğer yetkililerin katılımıyla imzalandı.