E-Gönüllülük Zirvesi Düzenleniyor!

SosyalBen Vakfı ve Sabancı Üniversitesi-CIP işbirliğiyle düzenlenen e-Gönüllülük Zirvesi başvuruları 29 Ekim’de sona eriyor!

SosyalBen Vakfı içerisinde bulunduğumuz sosyal izolasyon sürecinde, özellikle gençlerin toplumsal fayda sağlama çabası ve gönüllülüğün dijital dünyada da sürdürülebilirliği adına  bulunan e-gönüllülüğün Türkiye’de uygulanmasına öncülük etmek için harekete geçerek Sabancı Üniversitesi – CIP iş birliğiyle 4 Kasım’da e-Gönüllülük zirvesini düzenliyor.

Katılımın ücretsiz olduğu zirve  14-25 yaş aralığındaki tüm gençleri bekliyor! Detaylı bilgi SosyalBen Vakfı sosyal medya hesapları ve web sitesinde.