Meme Kanseri Farkındalık Projesi: İçindeki Seni Koru!

20.10.2020

Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği (Pİ), giyim markası olan SUWEN ile meme kanserinde farkındalık yaratmak amacıyla “İçindeki Seni Koru” sosyal sorumluluk projesini başlattı. Proje kapsamında markanın her satılan ürün dernek aracılığıyla meme kanseri teşhisi konulan kadınların ameliyat ve tedavi masraflarına harcanacak.

Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği (Pİ), giyim markası SUWEN ile meme kanserinde farkındalık yaratmak amacıyla “İçindeki Seni Koru” sosyal sorumluluk projesini başlattı.

Proje kapsamında Ekim ayı boyunca mağazalardan satın alınan her bir ürünle, meme kanseri teşhisi konulan kadınların ameliyat ve tedavi masraflarının karşılanmasında, dernek aracılığıyla destek olunacak. Ayrıca Suwen mağazalarında ürünlere takılan “İçindeki Seni Koru” farkındalık etiketiyle kişiler QR kodunu kameralarına okutarak her kadının kendini nasıl elle muayene edebileceğini anlatan Pİ Kadın Kanserleri Derneği tarafından hazırlanan bilinçlendirme videosu izlenebiliyor.