Engelsiz Engelliler Derneği Spor Kursları Düzenleyecek!

15.10.2020

Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği, Nazilli’de bulunan fiziksel ve ortopedik engelli 10-25 yaş arası engelli vatandaşlara yönelik çeşitli spor dallarında kurs ve eğitim verecek.

Aydın’da çalışmalarını sürdüren Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği Nazilli’de bulunan fiziksel ve ortopedik engelli 10-25 yaş arası engelli vatandaşların spor yapmaları için çeşitli spor dallarında kurs ve eğitim düzenleyeceklerini duyurdu.

Konuyla ilgili Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Nazilli’de bulunan fiziksel ve ortopedik engelli 10-25 yaş arası engelli kardeşlerimizin profesyonel olarak atletizm, tekerlekli sandalye basketbol, ampute futbol, yüzme, tekvando, masa tenisi ve benzeri spor dallarında profesyonel hocalar desteğinde Nazilli’de açmayı planladığımız kurs ve eğitimlere meraklı, spor yapmayı seven, heyecanlı, istekli, erkek ve kadın tüm engelli kardeşlerimizin başvurularını beklemekteyiz. Bu konuda başvuru yapmak isteyen adayların isim, soyisim, iletişim bilgilerini derneğimizin Whatsapp iletişim (0531 957 17 75) hattına mesaj yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Kurs ve eğitimler Nazilli’de yapılacaktır.”