“Desteğinle Eğitim Uzakta Kalmasın!”

14.10.2020

Kardeş Eli Derneği, “Desteğinle Eğitim Uzakta Kalmasın” kampanyasıyla öğrencilere bilgisayar ve tablet yardımında bulunuyor.

Pandemi sürecinin başından itibaren ihtiyaç sahibi insanlara hijyen paketleri, yardım kolileri ve çeşitli yardımlarda bulunan Kardeş Eli Derneği pandemi nedeniyle okullarına, öğretmenlerine kavuşamayan çocukları eğitimle buluşturmak için “Desteğinle Eğitim Uzakta Kalmasın” kampanyasını başlattı.

Dernek kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’ Pandemi nedeniyle okulundan uzak kalan öğrenciler eğitimden uzak kalmasın diye uzaktan eğitim sürecinde maddi zorluklar nedeniyle eğitimine devam edemeyen ihtiyaç sahibi öğrencilere ‘Desteğinle Eğitim Uzakta Kalmasın’ kampanyasını başlatıyoruz. Kampanyamız kapsamında evinde uzaktan eğitim için yeterli ekipmanı bulunmayan öğrencilere destek oluyor, bilgisayar ve tablet yardımı ulaştırıyoruz.’’ ifadelerini kullandı.