Bir Memleket İstiyorum Eğitim ve Kültür Derneği Kuruldu

Kayseri’de Bir Memleket İstiyorum Eğitim ve Kültür Derneği kuruldu.

Kayseri’de Bir Memleket İstiyorum Eğitim ve Kültür Derneği kuruldu. Dernek Başkanı Muhammed Emircioğlu, daha güzel bir Kayseri için çalışmalar yapacaklarını belirterek “”Bir Memleket İstiyorum Eğitim ve Kültür Derneği, Kayseri’mizin sınırları dahilinde kurulmuş olup, Kayserimizin daha güzel bir Memleket olması için Türk, kültür örf ve adetlerine saygılı İslam dininin tüm çizgilerine duyarlı ve hürmetkar olarak kentimizin tamamında sosyal, kültürel, eğitim, ekonomik, toplumsal yaşamdaki sorunlar kadın sorunları ve gençlerin sorunları gibi tüm konularda Bilimsel ve ilmi metodlar ile ve çözüm odaklı çalışmalar yapmayı ilke edinmiştir.” şeklinde konuştu.