Samsunlu İş Adamları Kan Bağışı Yaptı

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD), Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Samsun Şube Başkanlığı ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanlığı, ortak bir çalışmaya imza atarak Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.

Dernek üyesi iş insanları, dernek ofislerinin bulunduğu iş merkezi önüne Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü ekipleri tarafından kurulan araçlarda kan verme işlemini gerçekleştirdi. Kan bağışına kampanyasına katılan iş insanlarından 50 ünite kan bağışı alındı. Kan bağışında SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, ASKON Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru ve MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan hazır bulundu.