BIST 1.413

Seyfe Gölü’nü 14 yıldır takvimlerle tanıtıyor

12.01.2021

Seyfe Gölü’nü 14 yıldır takvimlerle tanıtıyor

Hazırlatıp ücretsiz dağıttığı takvimlerle 14 yıldır Seyfe Gölü Kuş Cenneti’nin gönüllü tanıtımını yapan Seyfe Gölü Ekoloji Derneği Başkanı Ömer Çetiner, kuraklık ve buharlaşmanın etkisiyle bu yıl tamamen kuruyan gölün eski güzelliklerini takvim yapraklarına yansıttı.

Hazırlatıp ücretsiz dağıttığı takvimlerle 14 yıldır Seyfe Gölü Kuş Cenneti’nin gönüllü tanıtımını yapan Seyfe Gölü Ekoloji Derneği Başkanı Ömer Çetiner, kuraklık ve buharlaşmanın etkisiyle bu yıl tamamen kuruyan gölün eski güzelliklerini takvim yapraklarına yansıttı.

Çetiner, 2008 yılından beri sürdürdüğü gönüllü çalışmasına bu yıl yurt içine ve yurt dışına dağıtımını yaptığı 4 bin masa ve 1000 duvar takvimi ile devam etti.

ETİKETLER: