Engelliler Derneği 5’inci yılını kutluyor

07.11.2020

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir grup engellinin bir araya gelerek kurduğu Engelliler Derneği, 5’inci yılını kutluyor.

Engelli bireylerin günlük yaşamında karşılaştıkları sıkıntıları gündeme taşıması amacıyla kurulan Siverek Engelliler Derneği, kuruluşunun 5. yıl dönümünü sade bir törenle kutladı.

Devam eden pandemi süreci nedeniyle kısıtlı katılımla dernek binasında yapılan törene, Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İzol, belediye yetkilileri, dernek üyeleri ve aileler katıldı.

Derneğin kuruluş yıl dönümünü tebrik eden Başkan Yardımcısı Hasan İzol, herkesin bir engelli adayı olduğunu söyledi.

Derneğin kuruluş amacının engelli sorunlarını dile getirmek olduğunu belirten dernek başkanı Feridun Şenateş, “Her platformda engellilerin sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz. Kuruluş yıl dönümünde bizleri yanlız bırakmayan Hasan İzol başkanımıza ve diğer misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.