MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı 18 Kasım’da Gerçekleştirilecek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, “Üretim, ticaret, ihracat ve yatırım alanlarında, ülkemizin iş insanlarının tüm dünyayla temas ederek işlerini geliştirmesine vesile olacak, 18-21 Kasım tarihlerinde gerçekleştireceğimiz MÜSİAD EXPO, tüm dünyanın geçmekte olduğu böylesine zor bir dönemde son derece önemli bir organizasyon.” dedi.

Bu sene 18-21 Kasım tarihlerinde İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek “MÜSİAD EXPO 2020 Ticaret Fuarı”nın detayları, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve TÜYAP Genel Müdürü İlhan Ersözlü’nün katıldığı toplantıda paylaşıldı.

MÜSİAD Başkanı Kaan, 95 ülkede irtibat noktasına sahip MÜSİAD’ın, geniş teşkilat ağına sahip bir dernek olduğunu dolayısıyla fuara yurt dışından bakanlar, üst düzey bürokratlar, valiler, milletvekilleri, belediye başkanları, oda ve borsa başkanları, yabancı alım heyetleri, basın mensupları ve seçkin iş insanlarının yoğun katılımının beklendiğini söyledi.