BIST 1.413

Şehit PÖH Komiser Yardımcısı Gülşah Güler Kütüphanesi Açıldı

02.11.2020

Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki Karatepe Ortaokulu’nda, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Polis Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler adına, İyiliğe Vesile Ol Derneği tarafından yaptırılan kütüphane, şehidin ailesinin de katılımıyla öğrencilerin kullanımına açıldı.

Şehit PÖH Komiser Yardımcısı Gülşah Güler Kütüphanesi Açıldı

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı’na yapılan saldırıda şehit olan Polis Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler’in anısı, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan Karatepe Ortaokulu’nda kurulan kütüphane ile yaşatılacak.

İyiliğe Vesile Ol Derneği tarafından yaptırılan kütüphanede öğrenciler, hayırseverler tarafından bağışlanan 500’ün üzerinde kitap ve bağışlanan bilgisayarlardan faydalanabilecek. Şehit Polis Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler Kütüphanesi, şehidin ailesi Emine ve Hüseyin Güler, İyiliğe Vesile Ol Derneği yöneticileri ve şehit Güler’in silah arkadaşlarının katıldığı bir tören ile bugün öğrencilerin kullanımına açıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende, açılış kurdelesi şehit Gülşah Güler’in ailesi tarafından kesildi.