BIST 1.480

TYB “Balkan Şiir Gecesi” Gerçekleştirildi

01.11.2020

Kuzey Makedonya Kültür Bakanlığının desteği, Köprü Kültür, Sanat ve Eğitim Derneği ile Türkiye Yazarlar Birliğinin (TYB) organizasyonuyla “Balkan Şiir Gecesi” etkinliği düzenlendi.

TYB “Balkan Şiir Gecesi” Gerçekleştirildi

Kuzey Makedonya Kültür Bakanlığının desteği, Köprü Kültür, Sanat ve Eğitim Derneği ile Türkiye Yazarlar Birliğinin (TYB) organizasyonuyla “Balkan Şiir Gecesi” etkinliği düzenlendi.

TYB İstanbul Şubesi Kızlarağası Medresesi’ndeki etkinliğe, Kuzey Makedonya’nın İstanbul Başkonsolosu Aktan Ago, Makedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatları Birliği Genel Başkanı Hüsrev Emin, Köprü Kültür, Sanat ve Eğitim Derneği Başkan Vekili Mehmed Arif ve TYB İstanbul Şubesi Başkanı Mahmut Bıyıklı’nın yanı sıra Balkan coğrafyasından farklı milletlere mensup yazar ve şairler katıldı.