TDV Deprem Bölgesine Afet Malzemeleri Gönderdi

31.10.2020

Türkiye Diyanet Vakfı’ndan verilen bilgiye göre Türkiye’de olası afetler için acil koordinasyon merkezleri kurmak üzere afete özel, anında kurulan hava kanallı çadır, jeneratör, ses cihazı, su deposu gibi malzemeleri ihtiva eden afet malzemeleri satın alınarak 11 bölge merkezindeki Afad lojistik depolarına olası afetlerde kullanılmak üzere teslim edildi.

Türkiye Diyanet Vakfı’ndan verilen bilgiye göre Türkiye’de olası afetler için acil koordinasyon merkezleri kurmak üzere afete özel, anında kurulan hava kanallı çadır, jeneratör, ses cihazı, su deposu gibi malzemeleri ihtiva eden afet malzemeleri satın alınarak 11 bölge merkezindeki AFAD lojistik depolarına olası afetlerde kullanılmak üzere teslim edildi.

Ege bölgesi için Manisa AFAD lojistik depolarına Türkiye Diyanet Vakfı tarafından iki yıl önce konulan malzemeler İzmir depremi için teslim alınarak kurulacak TDV Koordinasyon merkezi için bu gece yola çıktı.