BIST 1.433

Oltulular Pedallarını Cumhuriyet İçin Çevirdi

30.10.2020

Oltulu 10 genç, Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliği kapsamında 10 kilometre pedal çevirip bayrak açtılar.

Oltulular Pedallarını Cumhuriyet İçin Çevirdi

Oltu’da öğretmen olarak görev yapan Yeşilay Derneği Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı Hakan Yeşilyurt organizasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte Yeşilay Bisiklet Kulübü, bu anlamlı günde pedallarını Cumhuriyet için çevirdiler.

Oltulular Pedallarını Cumhuriyet İçin Çevirdi -2-

Yeşilyurt, 97 yıl önce bizlere bugünü ve bu güzel ülkeyi armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden şehit ve gazileri rahmetle andıktan sonra gençlerin her daim hem bedenen hem zihnen göreve hazır bulunmaları gerektiğini ifade etti. “Cumhuriyetimizi teslim edeceğimiz gençleri sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek bizlerin asli görevi” diyen Yeşilyurt, organizasyonda desteklerini esirgemeyen Yeşilay Derneği’ne de teşekkür ederek sözlerini bitirdi.