“Hayatın Önüne Park Etme, Ambulansı Bekletme!”

28.10.2020

Acil Tıp ve Afet Çalışanları Derneği ve Alpine Life Ambulans işbirliği ile ambulansların vakalara geç ulaşmasına sebep olan hatalı park etmeler konusunda farkındalık oluşturmak için “Hayatın Önüne Park Etme, Ambulansı Bekletme” sloganıyla kamu spotu çekildi.

‘Hayatın Önüne Park Etme, Ambulansı Bekletme’ sloganı ile öne çıkan sosyal sorumluluk projesinin kamu spotu çekimlerine başlandı. Acil Tıp ve Afet Çalışanları Derneği ve Alpine Life Ambulans işbirliği ile hayata geçirilen projenin çekimleri Yönetmen Murat Uygur tarafından yapıldı. Metropol kentlerde acil vakalara ulaşma konusunda zaman kaybına neden olan hatalı araç park etmelerine dikkat çekiliyor.

Hayatın Önüne Park Etme, Ambulansı Bekletme!-2-

Sokak ve cadde başlarına veya ortalarına yapılan yanlış parklar yüzünden vakaya giden sağlık ekiplerinin yaşadığı zorluklar konusunda farkındalık oluşturmanın amaçlandığı proje ile ilgili bilgi veren Uygur, “İnsan yaşamı ile doğrudan ilgili bu konuda hedef kitleye doğru bilgi vermek ve pozitif algı oluşturmak için çekilen bu kamu spotunun fayda sağlayacağı düşüncesindeyiz” dedi.