DOLAR 16,1920

Uluslararası Öğrencilere Kıyafet Yardımı Yapıldı

27.10.2020

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneğince Edirne’de öğrenim gören uluslararası öğrencilere kışlık kıyafet yardımında bulunuldu.

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneğince Edirne’de öğrenim gören uluslararası öğrencilere kışlık kıyafet yardımında bulunuldu. İHH İnsani Yardım Vakfı Edirne Şubesi destekleriyle hazırlanan yardımlar, Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Şehit Ressam Hasan Rıza Kitap Kahve’de öğrencilere teslim edildi.

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hakan Çalışkan, yaptığı açıklamada, uluslararası öğrencilerin yanlarında olduklarını ve 140 öğrenciye kışlık yardımında bulunulduğunu belirtti. Uluslararası öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermek için çalıştıklarını aktaran Çalışkan, “Öğrenci arkadaşlarımıza mont, kazak, hırka, pantolon ve ayakkabı bottan oluşan kışlık kıyafetleri teslim ettik. Dernek olarak öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin eğitimine katkı veren tüm kurumlara teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.