Habitat Derneği’nden Tasarım Odaklı Düşünme Eğitimi

25.10.2020

Habitat Derneği ve Birleşmiş Milletler Mülteci Örgütü tarafından ortaklaşa düzenlenen İMECE Projesi kapsamında çevrim içi olarak “Tasarım Odaklı Düşünme Eğitimi” gerçekleştirilecek.

Habitat Derneği ve UNHCR tarafından yürütülen IMECE projesi Türkiye’deki mülteci ve ev sahibi toplulukların geçim kaynaklarını, girişimcilik kapasitelerine ve istihdam edilebilirliklerine katkıda bulunarak iyileştirmeyi amaçlıyor.  Bireylerin ekonomiye katılımını ve ekonomiye katkısını artırmak için proje kapsamında 6 proje ilinde (İstanbul, Ankara, Hatay, Mersin, Gaziantep, Denizli) girişimcilik ve istihdam eğitimleri düzenleniyor.

Dernek, Tasarım Odaklı Düşünme konusuna ilgisi olan ve bu konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkesi eğitimlere davet ediyor. Türkiye’nin her şehrinden katılıma açık olan eğitim Türkçe dilinde olup Arapça simultane çeviri ile desteklenecek.

Eğitim Tarihleri şu şekilde:

28.10.2020 – 18:00-22:00, Son başvuru tarihi 27.10.2020 – 15:00.

31.10.2020 – 12:30-16:30, Son başvuru tarihi 30.10.2020 – 15:00.