TBD Bilişim Yöneticilerini Bütünleşik Etkinlikte Bir Araya Getiriyor

23.10.2020

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından düzenlenecek olan Kamu BIB’23 ve BIMY’27 Bütünleşik Etkinliği 23-24 Ekim 2020 tarihlerinde BTK Ana Konferans Salonu‘nda hibrit olarak gerçekleştirilecek.

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından düzenlenecek olan Kamu BIB’23 ve BIMY’27 Bütünleşik Etkinliği 23-24 Ekim 2020 tarihlerinde BTK Ana Konferans Salonu‘nda Hibrit olarak gerçekleştirilecek.

Bu sene yirmi üçüncüsü düzenlenecek olan Kamu-BİB (Kamu-Bilgi İşlem Birimler) ve yirmi yedinci kez düzenlenecek BİMY (Kamu Bilişim Merkezleri Yöneticileri Birliği) bütünleşik etkinliği ile Ülkemizde Dijital Dönüşüm Politikalarının tüm sektörler için konuşulacağı bir platform oluşturularak kamu, üniversite ve özel sektör bilişim yöneticilerinin ve bu alandaki tüm paydaşların ortak buluşma noktası amaçlanıyor.

Türksat’ın iletişim sponsoru olduğu etkinlik, şirketin tanıtım ve YouTube kanallarından canlı yayınlanacak. Etkinlik konuları ise şu şekilde: “CIO ve CDO Bakış Açısıyla Yapay Zeka”, “Kamu Politikalarında ve Hizmetlerinde Yapay Zeka Kullanımı”, “E-Ticaret: İş Modelleri Eğilimler, Kamu Politikaları, Yeni Nesil Ödeme Sistemleri”, “Bulut Korkusu” ve “Kovid-19’la Mücadele ve Sonrası Milli Teknoloji Hamlesi Başarı Hikayeleri”