Yeni Bir Söylem Çevrimiçi Eğitimi Devam Ediyor

22.10.2020

Hrant Dink Vakfı Tarafından düzenlenen Yeni Bir Söylem Çevrimiçi Eğitimi Devam Ediyor.

Hrant Dink Vakfı’nın yürüttüğü, Toplum Gönüllüleri Vakfı, Hayata Destek Derneği ve Sabancı Üniversitesi ortaklığıyla hayata geçirilen “Yeni Bir Söylem” Çevrimiçi Eğitimi; ayrımcılık ve ayrımcılıkla ilgili kavramları, Suriyeli mültecilere yönelik nefret söylemini ve nefret söylemi ile mücadelenin bir aracı olarak alternatif söylemi ele alıyor.

Yeni Bir Söylem ve Diyaloğa Doğru projesi kapsamında düzenlenen çevrimiçi eğitim Hatay, İstanbul ve Şanlıurfa’da yaşayan belediye çalışanlarına yönelik düzenleniyor.

31 Ekim 2020 Cumartesi günü saat 11.00- 16.00 arası gerçekleştirilecek olan eğitim için son başvuru 25 Ekim Pazar.