BIST 1.480

Annelere Narkotik Eğitimi Verildi

22.10.2020

İçişleri Bakanlığı ve Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin iş birliğiyle çocukların uyuşturucu kullanımının önüne geçmek için hayata geçirilen “en iyi narkotik polisi: anne” projesi kapsamında Adana polisi annelere narkotik eğitimi vermeye başladı.

Annelere Narkotik Eğitimi Verildi

Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İçişleri Bakanlığı ve Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği ile çocukların uyuşturucu kullanımının önüne geçmek için “en iyi narkotik polisi: anne” projesi başlatması üzerine Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne anneleri narkotik eğitimine almaları için talimat verdi. Bu talimat üzerine toplum destekli polislik şube müdürlüğü ekipleri “annemi eğitiyorum çocuklarımı koruyorum” projesi başlattı. Proje kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile annelere eğitim vermeye başlandı. Ekipler sosyal mesafe ve maske kuralına uyarak bir araya getirdiği annelere uyuşturucunun etkilerini ve çocuklarını nasıl korumaları gerektiğini anlattı.