DOLAR 16,1920

Sivrice’de “Bir Maske Bir Nefes” Çalışması Düzenlendi

21.10.2020

Elazığ Sivriceliler Derneği, “Bir Maske Bir Nefes” çalışması kapsamında, bir iş adamının katkısıyla öğrenciler için 10 bin adet maske desteğinde bulundu.

Sivrice’liler Derneği Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı öğrencilerin sağlıklarını korumak ve maske ihtiyacını karşılamak için ” Bir Maske Bir Nefes” çalışması gerçekleştirdi. Zeytinburnu Tekstil Sanayi ve iş Adamları Derneği Başkanı Mustafa Sartık ile irtibata geçen dernek yöneticileri 10 bin adet maske temin etti. Temin edilen maskeler dernek başkanı Çetin Özmen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salime Artik’e teslim edildi.

Sivrice'de Bir Maske Bir Nefes Çalışması Düzenlendi (2)