Toraks Derneği’nden Yeni Yıl Armağanı: Kitap Bağışı

20.10.2020

Türk Toraks Derneği 2015 yılından itibaren yürüttüğü ilköğretim okullarına kitap bağışı kampanyasını ‘’2021 yeni yıl armağanı’’ olarak bu yıl da yapmaya karar verdi.

Yapı Kredi Yayınları’nın desteğiyle düzenlenen projede 100 okula kitap gönderimi yapılacak. Bağış yapılacak okulların belirlenebilmesi için bağışçıların illerinde bulunan okul yöneticileriyle iletişime geçerek en geç 2 Kasım 2020 tarihine kadar toraks@toraks.org.tr  adresine bildirmesi gerekiyor.