Çocuk Fonu 2020 Dönemi Başvuruları Açıldı!

20.10.2020

Sivil Toplum için Destek Vakfı’nın Turkey Mozaik Foundation iş birliği bireysel ve kurumsal bağışçıların desteğiyle hayata geçirdiği Çocuk Fonu’nun 2020 dönemi başvuruları açıldı.

Çocukların ihtiyaçları ve hakları üzerine çalışan sivil toplum kuruluşlarının (STK) çalışmalarını desteklemek amacıyla Sivil Toplum için Destek Vakfı’nın Turkey Mozaik Foundation iş birliği bireysel ve kurumsal bağışçıların desteğiyle hayata geçirdiği Çocuk Fonu’nun 2020 dönemi başvuruları açıldı.

Fon 2020 döneminde, COVID-19 salgınının, kontrollü normalleşme sürecinde devam eden tedbirlerin ve ekonomik daralmanın sonuçlarının çocukların hayatlarında ve çocukları destekleyen STK’larda ortaya çıkardığı ihtiyaçların giderilmesine ve çocukların temel haklarına erişimlerinin sağlanmasına odaklanacak. Bu çerçevede STK’ların yenilikçi proje fikirleri veya salgın sürecinin getirdiği değişikliklere uyum sağlama ihtiyaçlarına öncelik verecek şekilde kurumsal gelişimleri desteklenecek.

Fondan yararlanmak isteyen kuruluşlar için son başvuru 6 Kasım 2020 Cuma günü saat 18.00. Detaylı bilgi ve başvuru formu Sivil Toplum Destek Vakfı’nın sosyal medya hesapları ve web sitesinde.