BIST 1.480

“Amacımız Akıl ve Bilimin Öncülüğünde Gönülden Gönüle Köprü Olmak”

20.10.2020

Bir Memleket İstiyorum Eğitim ve Kültür Derneği, vizyon ve misyonunu yayınladı.

“Amacımız Akıl ve Bilimin Öncülüğünde Gönülden Gönüle Köprü Olmak”

Bir Memleket İstiyorum Eğitim ve Kültür Derneği, vizyon ve misyonunu yayınladı.

Dernek misyonunu tanımlarken şu ifadeleri kullandı: “Kentimizin tamamında ortaokul ve lise çağındaki genç kardeşlerimizin ve sonrasında Üniversite çağındaki yetişkin bayan/erkek gençlerimizin sorunlarına çare olmak ve gençlerimizin içinde bulunduğu açmazları, buhranları elimizden geldiğine sonlandırmak, bunlara paralel olarak kentimizde yaşayan tüm hemşehrilerimizin Ekonomik Sosyal Kültürel yaşamdaki problemlerine ilmi ve bilimsel metotlarla çalışmalar yaparak çözüm yolları ortaya koymak.”

Dernek vizyonunu ise “Aklın ve Bilimin öncülüğünde, ilmi metotların ışığında yeni ufuklara doğru özellikle gençlerimizin ve halkımızın sorunlarını çözmek, sevgi ve yarınlara hep birlikte umutla bakabilmek için gönüllerden gönüllere köprüler kurmayı hedefliyoruz.” şeklinde açıkladı.