Kanser Tedavisi Gören Çocuklar Doğal Yaşam Parkı’nda Eğlenceli Bir Gün Geçirdi

19.10.2020

İzmir’de kanser tedavisi gören çocuklar, Hasta Çocuk Evleri Derneği ve Vosvos İzmir Fun Club üyelerinin iş birliğiyle düzenlenen etkinlikle Doğal Yaşam Parkı’nı gezdi.

Bornova’daki Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda bir araya gelen çocuklar, “Vosvos” ve “kaplumbağa” olarak da anılan Volkswagen marka klasik otomobillerin oluşturduğu konvoyla Doğal Yaşam Parkı’na gitti. Elektrikli araçlarla parkı gezen çocuklar, hayvanları yakından görme fırsatı buldu.

Kanser Tedavisi Gören Çocuklar Doğal Yaşam Parkı'nda Eğlenceli Bir Gün Geçirdi (2)

İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sevil Ozan, yaptığı açıklamada, kanser tedavisi gören çocukların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle çok fazla dışarıya çıkma şansı bulamadığını dile getirerek onlara moral vermek için bu organizasyonu düzenlediklerini belirtti. Ozan, “Amacımız onları ve ailelerin mutlu etmek. Çocuklarımızdan bazıları ilk kez Doğal Yaşam Parkı’na gelerek hayvanları gördü. Ben burayı gezerken onların mutluluğuna şahitlik ettim. Umarım hepsi en kısa sürede hastalıklarını yener.” şeklinde konuştu.