Çocuklar Hem Yürüyüş Yaptı Hem Ormandaki Çöpleri Topladı

19.10.2020

Mülteciler Derneği, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri işbirliği ile çocuklara doğayı koruma bilincinin aşılanması ve temiz çevre duyarlılığı için Doğa Yürüyüşü ve Çevre Temizliği Etkinliği düzenledi.

Mülteciler Derneği, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri işbirliği ile yerel halktan ve sığınmacı çocuklardan oluşan grup ile Doğa Yürüyüşü ve Çevre Temizliği Etkinliği düzenledi.

Düzenlenen etkinlikte Mülteciler Derneği sosyal uyum ekibi ve etkinliğe kayıt yaptıran çocuklarla birlikte Çekmeköy ilçesine bağlı Ömerli mevkiine gidildi. Yapılan doğa yürüyüşü ve çocuklarla oyun oynama etkinliklerinin ardından grup ormandaki çöpleri toplayarak en yakın çöp istasyonuna bıraktı.

Çocuklar Hem Yürüyüş Yaptı Hem Ormandaki Çöpleri Topladı (3)