Fotoğraf Tutkunları “PhotoMaraton” ile Bir Araya Geliyor

18.10.2020

Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) tarafından bu yıl 3. kez İstanbul’da düzenlenecek olan “PhotoMaraton” 14 Kasım’da Sirkeci-Beyazıt- Galata meydanlarında fotoğraf tutkunlarını bir araya getirecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) destek verdiği, Nikon’un ana sponsorluğunu yaptığı ve Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) tarafından bu yıl 3. kez İstanbul’da düzenlenecek olan “PhotoMaraton” 14 Kasım’da Sirkeci-Beyazıt- Galata meydanlarında fotoğraf tutkunlarını bir araya getirecek. Amatör veya profesyonel, fotoğrafa gönül vermiş herkesin katılabileceği etkinlik, yeni tip koronavirüs önlemleri doğrultusunda Sirkeci Tren Garı’nda saat 10.30’da başlayacak.

Yarışma jürisinde Coşkun Aral, Prof. Çetin Ergand, Dora Günel, Erol Doğaner, Gülnur Sözmen, İlyas Göçmen, Leyla Emektar, Nevzat Yıldırım ve Sevil Alkan’ın yer aldığı PhotoMaraton sonunda 100 bin TL değerinde ödül hediye edilecek.  Kazananların açıklanacağı ödül töreni, 20 Aralık’ta Haliç Kongre Merkezi Sadabat Salonu’nda gerçekleşecek. Tören kapsamında birbirinden deneyimli isimlerden konuşmalar, paneller, stant aktiviteleri, imza törenleri ve workshoplar düzenlenecek.