“Eğitim Seferberliği” Projesiyle Öğrencilere Eğitim Desteği Yapılacak

İstanbul Çankırı Vakfı’nın başlatmış olduğu “Eğitim Seferberliği” projesi kapsamında Çankırılı ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet ve bilgisayar dağıtımı yapılacak.

Vakıf, düzenlediği seferberlik projesine Dilek Sabancı’nın da 12 adet tablet destek yaptığını belirterek şu açıklamayı yaptı: “Seferberliğe kayıtsız kalmayan Dilek Sabancı da öğrencilerimiz için 12 adet tablet hediye ederek yarınlarımıza dokundu. Projemiz adına çok önemli olan bu destek için kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca Dilek Sabancı’nın özel kalem müdürü hemşerimiz Murat Arıkaya’ya desteklerinden dolayı teşekkür eder ve gösterdiği hassasiyetin tüm hemşerilerimize örnek olmasını dileriz.”