TÜSİAD Vali Yerlikaya’yı Ziyaret Etti

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Vali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski ve yönetim kurulu üyeleri Murat Özyeğin, Bahadır Balkır ve Ebru Dicle ile bir araya geldiklerini duyurdu. Valilik binasında gerçekleşen kabulde, koronavirüs tedbirleri kapsamında kademeli mesai konusunda fikir alışverişinde bulunulduğu bildirildi.