Ankara Kukla Festivali 17 Ekim’de Başlıyor!

15.10.2020

Tiyatro Tempo ve Kukla, Karagöz, Gösteri ve Sahne Sanatları Derneği (KUKSADER) iş birliğince düzenlenen 6. Uluslararası Ankara Kukla Festivali 17-25 Ekim tarihleri arasında online olarak izleyiciyle buluşacak.

Tiyatro Tempo ve Kukla, Karagöz, Gösteri ve Sahne Sanatları Derneği (KUKSADER) iş birliğiyle düzenlenen 6. Uluslararası Ankara Kukla Festivali 17-25 Ekim tarihleri arasında online olarak izleyiciyle buluşacak. Tiyatro Tempo’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 12 ülkenin kukla sanatçıları Ankara’dan tüm dünyaya seslenecek, her yaştan sanatseverleri kuklalarla bir araya getirecek.

Türkiye dahil toplam 12 ülkeden kukla tiyatroları ile festivalde bir araya gelecek. Oyunlarıyla festivali renklendirecek ülkeler arasında Türkiye’nin yanı sıra ABD, Hollanda,  Avustralya,  Bulgaristan,  Rusya,  Almanya,  İsrail,  Hindistan, Estonya, Gürcistan, Kazakistan yer alıyor.

Festival 17-25 Ekim tarihleri arasında “www.ankarakuklafest.com” adresinden herkes tarafından izlenebilecek.