BIST 1.480

Mısırlı Mühendisler Derneği UDEF’i Ziyaret Etti

13.10.2020

Türkiye’de eğitim gören Mısırlı mühendislik bölümü öğrencilerine yönelik çalışmalar yapan Mısırlı Mühendisler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ashraf Hosny, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu Başkanı Dr. Mehmet Ali Bolat’ı makamında ziyaret etti.

Mısırlı Mühendisler Derneği UDEF’i Ziyaret Etti

Mısırlı Mühendisler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ashraf Hosny, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) Başkanı Dr. Mehmet Ali Bolat’ı makamında ziyaret etti. Dernekten yapılan açıklamaya göre görüşmede UDEF’in öğrenci çalışmaları hakkında bilgi alan Hosny, Türkiye’de mühendislik bölümlerinde eğitim alan Mısırlı öğrencilere yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.