BIST 1.418

Karşıyaka’da Kağıt Rölyef Sanatı Atölyesi

12.10.2020

Karşıyaka Sanat Derneği, 3B Kağıt Rölyef (Kat’ı) Sanatı için atölye kurma kararı aldığını duyurdu.

Karşıyaka’da Kağıt Rölyef Sanatı Atölyesi

Karşıyaka Sanat Derneği olarak sanatsal faaliyetlerin merkezinde olup her kesime sanatın tüm alanlarında hitap etmek ve Karşıyakalıları sanatın içine çekmek istediklerini belirten Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı Avni Erboy, şu şekilde konuştu:

“Müzik, halkla ilişkiler, tekstil, mandala atölyelerinden sonra bu kez de kâğıt rölyef (Kat’ı) sanat çalışmalarımızı atölye olarak başlatıyoruz. Bu işin başına da dalında uzman olan eğitmen arkadaşımız Aydan Karaağaçlı’yı getirdik. 16 Ekim Cuma günü saat 10.00’da ilk çalışmamızı başlatacağız. Çalışmalarımıza katılmak isteyenleri bekliyoruz. Çalışmalarımızda sağlık önlemleri kesinlikle alınacak ve sosyal mesafeye uyulacaktır.”

Başkan Erboy özel çocuklar için çalışmalar yaptıklarını belirterek “Özel çocuklarımız için sağlık nedenleriyle şimdilik zoom üzerinden başlatılan mandala atölyesine ek olarak yakın gelecekte yine özel çocuklarımız için şiir, tiyatro atölyesi açacağız. Ayrıca her yaş grubuna da ahşap boyama atölyesi projemizi gündeme getireceğiz. Bunların hazırlıkları sürüyor. 6-14 yaş grubu çocuklarımıza yönelik Karşıyaka Çocuk Korosu, piyano ve keman derslerimizin çalışmaları da aynı yerde devam ediyor.” ifadelerini kullandı.