BIST 1.431

Ankara’da Görüntü Kirliliği Ele Alındı

11.10.2020

Ankara Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Ankara Kent Konseyi ile reklam sektörü temsilcileri bir araya gelerek tabela ve totemlerin yol açtığı görüntü kirliliğini ele aldı.

Ankara’da Görüntü Kirliliği Ele Alındı

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın ev sahipliğinde Gençlik Parkı Kabul Salonu’nda düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Selami Aktepe, Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı  Bekir Ödemiş, sektör temsilcilerinden Ankara Reklamcılar Derneği (ARD) Başkanı Bora Hızal ve Açıkhava Reklamcıları Derneği (ARED) Başkan Yardımcısı Şahin Acar katıldı.

ankarada-goruntu-kirliligi-ele-alindi (2)

Gerçekleşen toplantıda başkentte uzun yıllardır çözülmeyi bekleyen sorunlardan biri olan reklam tabelaları ve totemlerin neden olduğu görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması için yapılması gerekenler görüşüldü.