DOLAR 16,1920

Dernekler Federasyonu’ndan Azerbaycan’a Destek

10.10.2020

Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Ermenistan’ın Azerbaycan’a karşı saldırılarını kınarken Azerbaycan halkına da başsağlığı diledi.

Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldırım, Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan çatışmalar ile ilgili açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada, Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarında yaptığı işgal ve işgal ettiği topraklarda uyguladığı soykırımları asla unutmadıklarını belirten Yıldırım “Ermenistan’ın 30 yılı aşkın işgal altında tuttuğu Yukarı Karabağ’ın yanında Azerbaycan topraklarında sivil yerleşim yerlerine ve askerlerine yaptığı yeni saldırılar ile başka amaç ve emellerde olduğu açıkça bellidir. Ermenistan’ın yaptığı bu saldırıları şiddetle kınıyor ve gerçekleştirilen saldırılar sonucu şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet kardeş ülke Azerbaycan Devleti’ne başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.