Doğayı Temizlemek İçin Seferber Oldular

08.10.2020

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği tarafından “Beyşehir’in yeni hali, eski hali” sloganıyla başlattığı çevre temizliği kampanyasına çok sayıda gönüllü destek veriyor.

Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’nin sponsor olduğu proje, Beyşehir Belediyesi tarafından da destekleniyor. Proje kapsamında, aynı zamanda milli park olan Beyşehir Gölü’nün kıyı ve sahil şeridi, ormanlık ve koruluk alanlar, piknik sahaları, muhtelif yeşil alanlar çevreye gelişigüzel atılan atık ve çöplerden arındırılıyor.

dogayi-temizlemek-icin-seferber-oldular

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, yaptığı açıklamada, dernek bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Fotoğraf Kulübü tarafından düzenlenen çevre temizliği kampanyasının bir diğer ayağını da fotoğraf yarışmasının oluşturduğunu söyledi. Büyükkafalı, “Aslında, bir ayağında fotoğraf yarışması da olan bu proje Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifimizin bir sosyal projesiydi. Bu çerçevede kooperatifimiz bizlere destek verdi, önümüzü açtı.” dedi.