BIST 1.480

Başkent Kupası Maçı 10 Ekim’de Gerçekleşecek

08.10.2020

Ankara’nın başkent oluşunun 97. yılı etkinlikleri kapsamında Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara ile Sivas Şubesi iş birliğinde düzenlenen “Başkent Kupası” maçında Ankaragücü ve Sivasspor 10 Ekim’de karşı karşıya gelecek.

Başkent Kupası Maçı 10 Ekim’de Gerçekleşecek

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesinden yapılan açıklamaya göre, bu sene Cumhuriyet ve Ankara’nın başkent oluşunun 97. yılı etkinlikleri kapsamında organizasyon Eryaman Stadı’nda düzenlenecek.

Sezon başında yapılması planlanan ancak stat bakımı nedeniyle ertelenen Başkent Kupası müsabakası 10 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak televizyondan canlı yayınlanacak.