BIST 1.413

Sivas Hizmet Vakfı’ndan Öğrencilere Burs!

07.10.2020

Sivas Hizmet Vakfı’nın 4 yıldır sürdürdüğü “Sivaslılar Evlatlarına Sahip Çıkıyor Projesi” kapsamında üniversitede eğitim gören öğrencilere burs yardımı bu yıl da devam edecek.

Sivas Hizmet Vakfı’ndan Öğrencilere Burs!

Sivas Valiliği’nde gerçekleşen Sivas Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısı konuşan Vali Salih Ayhan, “Sivas Hizmet Vakfı olarak önceki eğitim dönemlerinde yapmış olduğumuz gibi bu sene de üniversite öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamak için burs desteği vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Pandemi sürecinde de ihtiyaç sahibi öğrencilere destekte bulunduklarını belirten Vali Ayhan, “Genç mucitlere de beceri ve yeteneklerine uygun materyal desteği vereceğiz. Ailesi Sivas’ta ikamet eden ve Sivaslı olan üniversite öğrencilerimizden gerekli şartları taşıyanlar burs için başvuruda bulunabilecek. Bu şartlar geçmiş yıllardaki şartların aynısıdır.” açıklamasında bulundu.

Vali açıklamasında, burs başvurularının 15 Ekim Perşembe günü itibariyle Sivas Hizmet Vakfı internet sitesindeki “Burs Başvuru Formu”nun doldurulmasıyla yapılacağını belirtti.