Derneğin Yenileme Talebine Olumlu Yanıt

07.10.2020

Kayseri Sarraf ve Kuyumcular Derneği Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na ilettikleri Kazancılar Çarşısı’nın ortak alanlarının düzenlenmesi konusundaki taleplerine olumlu yanıt geldiğini duyurdu.

Kayseri Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Adnan İncetoprak yaptığı açıklamada, “Kazancılar çarşısı ‘Kayseri’nin misafir odası, ticaretin de can damarıdır.’ Bizim için önemlidir. Ortak kullanım alanlarımızın yenilenmesi konusunda ilettiğimiz talebimize olumlu yanıt veren başta Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu ve Meclis Üyelerimize bugün almış olduğu karardan dolayı teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki günlerde proje hazırlandıktan sonra Kazancılar Çarşımızın çalışmalarına başlanacaktır. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederim” şeklinde konuştu.