“İnfo Tur” Karavan Programı Sona Erdi

06.10.2020

Geçtiğimiz hafta sonu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği ile birlikte 15 karavan tutkununun katıldığı “İnfo Tur” karavan programı sona erdi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, katılımcıların kentten mutlu bir şekilde ayrıldıklarını söyledi.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen “İnfo Tur” programı sona erdi. 15 karavan tutkunun katıldığı turda misafirler Frig Vadisi, Ayazini Köyü, Bayramaliler, Antik Yol, Sarıcaova Kolankaya Şehitliği, ve Emirdağ’da bulunan Amorium Antik Kenti’ni gezdi. Tarihi bölgelere hayran kalan karavan tutkunları Afyonkarahisar’a tekrar geleceklerini belirtti.

Gerçekleşen programı değerlendiren İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, İnfo Tur’un Afyonkarahisar turizmini çeşitlendirme adına önemi bir çalışma olduğunu belirterek karavan tutkunlarının Afyonkarahisar’a hayran kaldıklarını, kentten mutlu bir şekilde ayrıldıklarını söyledi.