BIST 1.418

Gönülden Kahve İhtiyaç Sahiplerine El Uzatıyor

05.10.2020

İzmir’de farklı meslek grubundan temsilcilerin oluşturduğu İzmir Gönüllüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, “Gönülden Kahve” ismini verdikleri kafeteryada ihtiyaç sahiplerine el uzatıyor.

Gönülden Kahve İhtiyaç Sahiplerine El Uzatıyor

Yola 5 yıl önce ‘İzmir Gönüllüleri’ ismiyle ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için başlayan İzmir Gönüllüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri daha çok aileye yardımcı olabilmek için Alsancak’ta “Gönülden Kahve” kafeteryasını açtı.

Elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığı ‘Gönülden Kahve’de aralarında doktor, öğrenci, iş insanı gibi farklı meslek gruplarından 45 gönüllü çalışıyor.

Kafeterya ve dernekte yabancı dil, mutfak, hobi atölyelerinin katılımcılarından alınan çay, un, şeker gibi bağışlar da yine dar gelirli ailelere iletiliyor.