Doğa Araştırma Derneği Çalışma Arkadaşı Arıyor

05.10.2020

Doğa Araştırmaları Derneği (DAD) birlikte çalışmak üzere “İletişim ve Yayım Sorumlusu” aradığını duyurdu.

Doğa Araştırmaları Derneği, Ankara’daki ofiste “İletişim ve Yayım Sorumlusu” olarak çalışmak üzere ekip arkadaşı aradıklarını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Dernek İletişim ve Yayım Sorumlusu pozisyonunu, “Yaban hayatının ve yaşam ortamlarının araştırması ve izlenmesi konularında çalışmalar yapar ve sonuçlarını yayar, kamuoyu oluşturma, eğitim ve kapasite geliştirme çalışmaları yürüterek toplumda doğa koruma bilincinin gelişmesine katkı sağlar, korumada öncelikli hayvan türleri için eylem planları yapar, yapılmasına katkı ve destek verir, yaban hayatı için önemli yaşam alanları için yönetim planları yapar, yapılmasına katkı ve destek verir, ulusal doğa koruma politikalarının oluşturulmasına destek verir, yasal altyapının güçlendirilmesi için çalışır, ulusal düzeyde uygulamaları takip eder.” şeklinde tanımlayarak pozisyona başvurmak isteyen adayların niyet mektubu ve çalışma örnekleriyle birlikte başvurmalarını belirtti.

İlan hakkında detaylı bilgi Doğa Araştırmaları Derneği’nin sosyal medya hesapları ve web sitesinde.