TÜGVA’dan Azerbaycan’a Destek

04.10.2020

Tügva İzmir Üniversite Koordinatörlüğü Üyeleri, Azerbaycan’a destek vermek amacıyla “Tek millet, iki devlet” etkinliğini düzenledi. Düzenlenen etkinlikte Azerbaycan halkının mücadelesine yönelik broşür dağıtıldı, destek mektubu yazıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı İzmir üyeleri, Ermenistan’ın saldırdığı Azerbaycan halkına destek için mektup yazdı.

TÜGVA İzmir Temsilcisi Mesut Öndeş Türkiye ve Azerbaycan’ın tek millet iki devlet anlayışıyla birbirlerine kenetlendiğini söyleyerek “Karabağ konusunda Türkiye kardeş ülke Azerbaycan’ın toprağının işgaline seyirci kalmıyor.” ifadelerini kullandı.

Vakıftan alınan bilgiye göre stantta hazırlanan destek mektubu, büyükelçilik aracıyla Azerbaycan halkına ulaştırılacak.