BIST 1.480

SivilAnt Projesi Kapanış Programı Gerçekleştirildi

04.10.2020

Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği ile Büyük Hedef Derneği işbirliğiyle Muratpaşa Belediyesi’nin ve aralarında üniversitelerinde yer aldığı SivilAnt – Antalya Sivil Platformu projesi, “Sosyal Girişimcilik” temasıyla yapılan toplantıyla tamamlandı.

SivilAnt Projesi Kapanış Programı Gerçekleştirildi

Kapanış toplantısında Antalya, Burdur, Isparta, Ankara ve İstanbul’dan birçok katılımcı online olarak bağlanırken kapanış programında çeşitli atölye çalışmaları ve kapasite geliştirme eğitimleri yapıldı. SivilAnt beratlarının da takdim edildiği kapanış programında, ASSİM İnovasyon Merkezi Koordinatörü Eda Şahal merkezi tanıtarak, yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.