Malatyaspor Taraftarlar Derneği Kuruldu

04.10.2020

1966 Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Milletvekili Bülent Tüfenkci ve Belediye Başkanı Osman Güder’in katılımı ile düzenlenen törenle açıldı.

Taraftarlar derneğinin açılışına Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder katıldı.

Açılışta konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Malatya’da sporun geliştirmesi noktasında yeni bir dernek kurdukları için yeni yönetime teşekkür etti.

Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran’da, yeni taraftarlar derneğinin kente hayırlı olmasını dileyerek, “Gençlerimizi sokaktan, kötü alışkanlıklardan kurtarmak, spora teşvik etmek adına güzel bir misyon ifade edeceklerini umuyorum. Güzel bir sezon geçiririz inşallah, süper ligde kalıcı olmak adına hep birlikte takımımızın da arkasındayız” ifadelerine yer verdi.