BIST 1.480

Oltulular Rektör Çomaklı’yı Ziyaret Etti

03.10.2020

Erzurum Oltu ve Yöresi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü’ne ikinci kez atanan Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

Oltulular Rektör Çomaklı’yı Ziyaret Etti

Atatürk Üniversitesi kampüsündeki eski Erzurum Eve Bahçesi’nde gerçekleşen ziyarette Oltu ve Yöresi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Çomaklı’ya ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Dernek Başkanı Demir, “Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü’ne tekrar atanan Prof. Dr. Ömer Çomaklı hocamıza Erzurum Oltulular Derneği Yönetim Kurulu Üyelerimizle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk Oltu’ya yapmış oldukları çalışmalardan ötürü teşekkür ettik Oltu Şura Hükümetinin Türkiye Cumhuriyetine İltihakın 100.yılı anısına Oltu fotoğraf albümü hediye ettik Sayın hocamız ve yeni yönetimine başarılar diledik Allah hayırlı etsin inşallah” şeklinde konuştu.