DAK’tan Başkan Kurt’a Ziyaret

03.10.2020

Eskişehir Dorlion Arama Kurtarma Derneği (DAK) Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Kendilerine verdiği destek için Başkan Kurt’a teşekkür eden DAK üyeleri, pandemi döneminde üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Kendilerine verdiği destek için Başkan Kurt’a teşekkür eden DAK üyeleri, pandemi döneminde üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını söyledi. Eskişehir Dorlion Arama Kurtarma Derneği (DAK) Ekibi, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette DAK Ekibi, Başkan Kurt’a çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Kurt ile COVİD-19 salgını sürecini değerlendiren DAK Ekibi, salgın ile mücadele kapsamında göreve hazır olduklarını belirtti. Başkan Kurt’un her zaman yanlarında olduğunu ifade eden DAK Ekibi, kendilerine verdiği destek için Başkan Kurt’a teşekkür etti. DAK Ekibine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin DAK ile iş birliği yapmaya devam edeceğini belirtti. Başkan Kurt, “DAK’a her zaman destek verdik. Bu desteğimiz bundan sonra da devam edecek” dedi.