DEGİAD Başkan Örki ile Bir Araya Geldi

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) Başkanı Hakan Urhan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Başkan Örki, DEGİAD’ın, “Pamukkale’de Dönüşüm Seninle Başlıyor” projesi için, “Gelecek nesillere de ışık tutacak, ülkenin farklı yerlerinde de bu tarz çalışmaları teşvik edecek bir çalışma” diye konuştu.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu toplantısına konuk olarak, ‘Pamukkale’de Dönüşüm Projesi’ ve ‘Pamukkale Köyü Güzelleştirme Faaliyetleri’ kapsamında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. DEGİAD’ın hizmet binasında gerçekleşen toplantıda Pamukkale Belediyesi ile DEGİAD’ın ortak projelere imza atacağının altı çizildi.

Denizli Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Hakan Urhan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye geçtiğimiz yıl hayata geçirdikleri “Pamukkale’de Dönüşüm Seninle Başlıyor” projesine katılan tüm katılımcılar ve ödül sahiplerinin projelerinin yer aldığı kitabı hediye etti.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise Pamukkale Belediyesi’nin hizmetlerinden biri olan Pamukkale mahallesinde Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarının detaylarını DEGİAD yönetim kurulu ile paylaştı.

Başkan Örki, “Kıymetli iş insanı dostlarımızla, ‘Pamukkale’de Dönüşüm Projesi’ ve ‘Pamukkale Köyü Güzelleştirme Faaliyetleri’ kapsamında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Her şey Pamukkale için diyerek, inşallah önümüzdeki süreçte ortak projelere imza atacağız. Bu kitap da, çok uzun bir çalışmanın eseri. Bu eser, kaynak olacak bir çalışma olmuş. İçerisindekilerle gelecek nesillere de ışık tutacak, belki ülkenin farklı farklı yerlerinde de bu tarz çalışmaları teşvik edecek bir çalışma. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.