BIST 1.418

Ahbap’tan Su Kuyusu Projesine Destek

01.10.2020

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, T.C İçişleri Bakanı Süleyman Soylu önderliğinde başlatılan Deniz Feneri Derneği tarafından yürütülen 1000 Şehide 1000 Su Kuyusu Projesine 15 adet su kuyusu bağışında bulunarak destek verdi.

Ahbap’tan Su Kuyusu Projesine Destek

Deniz Feneri Derneği’nden yapılan açıklamaya göre; Ahbap Derneği’nin kurucusu ve başkanı olan Haluk Levent’i İstanbul’daki dernek binasında ziyaret eden Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Coşkun Yıldız ve İletişim Danışmanı Fevzi Yalçın sanatçıya proje hakkında bilgi verdi. Görüşme sonunda Haluk Levent, Ahbap Platformu ve kendini adına devam eden vefa kampanyasına Afrika ülkeleri arasındaki Kamerun, Benin ve Togo’da inşa edilmek üzere 15 adet su kuyusu bağışlayarak destek oldu.