BIST 1.413

63. Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı Başladı

Ayakkabı Sektöründeki yeni normal döneminde gerçekleştirilen ilk fuarlardan biri olan “63. Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD)”, salgına karşı tüm önlemler alınarak İstanbul’da kapılarını açtı.

63. Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı Başladı

Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD), Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme Eğitim Vakfı (TASEV) iş birliği ve KOSGEB desteğiyle organize edilen AYMOD, salgına karşı tüm önlemler alınarak İstanbul’da kapılarını açtı.

Ayakkabı sektörüne yön veren 420 markayı uluslararası alıcılarla buluşturan fuar kapsamında, ayakkabı ihracatında özel yer tutan ve ihracat potansiyeli yüksek olan 32 ülkeden, 350’yi aşkın alım heyeti Türkiye’ye geldi.

Fuarı, Almanya, Hırvatistan, İtalya, Rusya, Ukrayna, Irak, Kazakistan ve İsrail gibi ülkelerden onlarca katılımcının ziyaret etmesi beklenirken, fuarın B2B görüşmeleriyle yüz milyonlarca dolarlık iş bağlantısı sağlaması hedefleniyor.